VARFÖR BLI EN VORWERK-KONSULT?
TRE GODA SKÄL

 

Har du upplevt vad en Vorwerk kan göra hemma i ditt hem?
Då vet du vilken känsla du kan ta med till andra!


 • Förverkliga dig själv

  Förverkliga dig själv

 • Oberoende, men inte ensam

  Oberoende, men inte ensam

 • Kontinuerlig uppföljning

  Kontinuerlig uppföljning

Hur arbetar vi?

 • Mässor
  Mässorna ger oss bra arbetsflöde, stor aktivitet och lite friktion. Kunderna möter oss utan att bli överraskad när de gör ett möte för ett senare hembesök.. 

  Bomässan Drammen, Norge 28.-30.09.16

  Mer om detta...

  Delar av vår verksamhet har alltid varit på mässor, men då har vi tagit större hänsyn till de stora utställningarna som har hållits i området. Under de senaste åren har vi ändrat detta och nu letar vi efter dessa platser medan vi är villiga att resa för att möta potentiella kunder.

  Detta gör det möjligt för oss att träffa potentiella kunder var de än befinner sig i stället för att träffa dem där de bor. Kunderna kommer ofta i par och får en snabb inblick i vad Vorwerk kan göra för städning i hemmet. Om de vill se mer, kommer de att boka en demonstration så att de kan se vad produkterna kan göra hemma hos dem.

  Detta uppfattas som mindre invasivt för både kunder och våra representanter. Demonstrationerna upprättas efter överenskommelse på mässan och kunderna är redo att träffa oss vid den överenskomna tiden.

 • Marknader
  Vid utvidgningen av vår ökade verksamhet på mässor har vi deltagit i ett ökande antal marknader och handelsdagar runt Norge. Precis som på mässorna träffas människor i en positiv atmosfär, medan vi kan planera arbetsflödet under sommarmånaderna, så vi kan enkelt schemalägga arbetstider och fritid.  

  Superlångdag i Horten, Norge 07.07.16

  Mer om detta...

  Efter att ha fått ett bra recept på arbete på mässor, hade vi en önskan att utöka denna verksamheten. Denna möjligheten har uppnåtts genom deltagande på marknadsdagar och handelsdagar runt Norge. Vi har deltagit i tiotals av dessa år 2016 och har alla avsikt att öka denna insats även 2017.

  Dessa marknadsdagar äger rum speciellt på sommaren, en tid då vi traditionellt har varit i semesterläge. På så sätt kan vi arbeta i vårt eget grannskap och komma i kontakt med ett stort antal potentiella kunder nära till var de bor.

  När mässor bidrar till ökad resebehov har marknadsdagarna motsatt effekt, och vi kan använda sommarmånaderna med ett relativt litet arbetsområde samtidigt som vi enkelt kan skapa ett schema som också skyddar vår fritid.

 • Referenser
  Eftersom våra nöjda kunder är våra bästa representanter arbetar vi för att systematisera vännernas vänskapseffekt så att våra kunder också kan hjälpa oss att få nya, nöjda Vorwerk-ägare.  
  Mer om detta...

  Vi har erkänt att våra kunder är våra bästa representanter och arbetar självklart kontinuerligt för att hålla dem lyckliga. Vårt hopp är att nöjda kunder delar positiva erfarenheter med andra i sin cirkel och det kan i bästa fall leda till mer nöjda Vorwerk-ägare.

  Det finns direktförsäljningsföretag som traditionellt har varit bättre än oss för att få något ur "vännerens vänner" -effekten. Detta kräver en stor del av organisationen, eftersom kunden självklart måste vara viktig före och under köpet, men också inom 15-20 år att maskinen ska göra ett jobb hos kunden. Det innebär att vi måste visa oss från vår bästa sida varje gång kunden är i kontakt med oss under maskinens livscykel.

 • Uppsökende verksamhet
  Att söka hembesök utgör en allt mindre del av vår verksamhet, men är fortfarande en nödvändig del av vardagen under de två till tre vintermånaderna där mässor, marknader och referenser inte sträcker til.  
  Mer om detta...

  Den traditionella metoden att sälja Vorwerks rengöringsmaskiner i Norge har varit genom dörr till dörr sedan 1953. Detta är fortfarande en väldigt legitim metod att arbeta med, men eftersom människor helt enkelt spenderar mindre tid på sin hemadress har andelen maskiner som levereras på detta sättet minskat kraftigt.

  På 1950-talet var Kobold Norges mest sålda dammsugare, och många människor kommer att vara angelägna om Kobold som något som dina föräldrar och morföräldrar hade. Våra maskiner kommer förmodligen inte att bli Norges mest sålda igen, och det är helt okej.

  Vorwerks produkter är till för dem som har ett medvetet förhållande till hushållsrengöring och för dem som vill ha produkter utöver vad som kan levereras av en konventionell dammsugare.

Bli en del av succén

 • Vorwerks nyckeltal

  Vorwerks nyckeltal

 • Vorwerks värden

  Vorwerks värden

 • Samstämmiga ambitioner

  Samstämmiga ambitioner