INTE ALL RENGÖRING SKER PÅ GOLVET: VORWERK HAR SVARET!

Även när det gäller de små munstyckena som följer med alla dammsugare har Vorwerk lyftt listan i jämförelse med sina konkurrenter.

Vi kan ytor.

Köp nu

KOBOLD SD15

DAMMBORSTE


Kobold SD15 Dammborste kan användas på brandväggar och grova ytor, samt lampskärmar och ramar.

Genom de 13 olika inställningarna, välj du hur mild du vill att borsten ska vara.

KOBOLD VD15

KILMUNSTYCKE


Flexibel städning hemma.

Kilmunstycket är till skillnad från allt annat. Förutom möjligheten till förlängning har den två möjliga ändstycken för optimal rengöring på svåråtkomliga platser.

Den praktiska flexibla leden gör det enkelt att rengöra runt hörnen, såväl som i täta ställen. Borrtillsatsen används vid borrning i väggen för att undvika smuts och flytande damm. Dessutom kan du rengöra små apparater, listor och tangentbord med penselmunstycket.


KOBOLD FD15

FLEXMUNSTYCKEEtt mångsidigt munstycke för alla tillfällen.

Denna multifunktionella all-rounder är lösningen på nästan alla dammutmaningar med sina tre möjliga tillämpningar. De tre möjliga inställningarna gör att flexmunstycket rengör dina ytor både snabbt och enkelt.

Gardiner, bildramar, kryckor och krokar, skåp, hyllor och bilinteriörer är alla applikationer skapade för det flexibla munstycket. Det flexibla munstycket är därför lämpligt för nästan alla situationer.

Rengöring på hög nivå

TELESKOPRÖR TR15

 

För rengöring på de mest otillgängliga platserna i höjd, fäst munstyckena på Teleskopröret TR15. Den kan också vinklas och förlängas.