Om oss

Vorwerk Kobold i Sverige

Trimakk Svenska AB har varit distributör för Vorwerk Kobold sedan 2017, efter att Trimakk sedan 1988 även varit ansvarig för Norge.

  • Vorwerk Kobold

Vorwerk har haft sitt huvudkontor och fabrik i Wuppertal, Tyskland sedan 1883, och har haft direktförsäljning som huvudkanal sedan 1930. De har varit stolta över att utveckla högkvalitativa produkter för hemmamarknaden, och detta återspeglas i deras användarvänlighet, effektivitet och livslängd. Försäljningsutvecklingen har också varit imponerande de senaste åren, vilket innebär att Vorwerk levererar en städmaskin var 12:e sekund under hela året.

Genom överlägsna produkter och tjänster kommer vi att höja din livskvalitet i områden där du känner dig "hemma".

Vorwerks vision

Vi kommer att ha passionerade, lojala kunder tack vare högkvalitativa, hållbara hemlösningar. Våra överlägsna produkter och tjänster levereras med en personlig touch, från hur vi utvecklar och säljer dem, till hur de används. Vår kunskap om direktförsäljning ger människor runt om i världen möjligheten att förändra sina liv till det bättre. Som ett gediget familjeföretag är vi engagerade i att agera på ett socialt och klimatansvarigt sätt. Vi strävar efter att nå ekonomisk framgång som ett sätt att behålla detta ägande även genom kommande generationer.

Vorwerks uppdrag

Trimakk Svenska AB

Vorwerk och Kobold har funnits i Norge sedan 1953, och sedan 1988 har Trimakk varit deras stolta distributör. Sedan 2017 har Trimakk även fått ansvaret för att bygga upp en organisation i Sverige.

Bild på Skreppestad

Trimakks tumregel

Upplev skillnaden hemma!

Sedan 1953 har Kobold visats och sålts hemma hos nya kunder och det är också här produkterna kommer att användas för framtiden. Vi går därför fortfarande långt för att fler och fler svenskar ska ha glädjen att 'uppleva skillnaden hemma', både i den potentiella köpsituationen, men också givetvis under de kommande 10-15 åren kommer produkterna att göra ett jobb i deras hem.

Kunder om Trimakk

Tack för en fantastisk kundservice till alla er jag varit i kontakt med.
Hoppas jag får njuta av min robotdammsugare i många år till. Den dagen jag ska köpa en ny robotdammsugare är valet lätt, det blir definitivt en Vorwerk.

Nöjd med produkten, och kundservicen är den bästa jag har upplevt.

Inge Egil

Treungen, 05.05.17

Har haft dammsugare från Vorwerk i över 20 år, mycket nöjd med produkterna, uppföljningen och servicen.

Karen Marie Aanerød

via Facebook, 20.05.20

Jag är strålande nöjd med både dere och roboten, och ni har härmed en reklam "agent" för Vorwerk i Mosjøen. Jag är verkligen imponerad av dere. :) :) :)
Jag kommer aldrig köpa något annat märke än Vorwerk, för det är en utmärkt maskin.

Mitt förvärv resulterade i att både min syster och min pappa köpte Vorwerk av dere, och de är också strålande nöjda. Många, många arbetstimmar frigjorda.

Katy

Mosjøen, 05.06.17

Hvor er vi?