Tillbehör för VK200

3 090,00 kr 2 472,00 kr

Sikta högt med det utdragbara teleskopröret Kobold TR15, så att du enkelt kan nå höjden - oavsett om det är under taklisten eller ovanpå gardinbrädan.

Mild
Dammborsten Kobold SD15 är extremt effektiv, men tack vare sina 12 (!) möjliga inställningar är den också väldigt skonsam.

Flexibel
Kilmunstycket Kobold VD15 är både utdragbart och flexibelt, så du kommer bra på höjden, under och runt föremål. Den kommer också med två små främre munstycken: ett borst för extra friktion och ett specialtillverkat borrmunstycke för fint damm från att borra in i väggen.

Perfekt för bilen
Kobold FD15 flexmunstycket passar bra för alla större ytor som inte är golv, vare sig det är trappor, djupa hyllor eller i bilen. Den är även tvådelad, så du kan använda den som textilmunstycke för kläder och soffkuddar mm.

Ansluten slang
Den spänningsförande sugslangen Kobold ESS150 används som en anslutning mellan Kobold VK200 och de små munstyckena, och ökar maskinens flexibilitet i enlighet därmed. Eftersom den är live är maskinen alltså redan exempelvis Kobold PB440 Polsterboy, då även denna har en egen motor.

Använd din promokod för att slippa betala frakt! Har du inte fått en promokod? Kontakta oss så hjälper vi dig!

No Related Posts

Inkluderat tillbehör

  • 1 Kobold TR15 teleskoprör
  • 1 Kobold SD15 dammborste
  • 1 Kobold VD15 kilmunstycke
  • 1 Kobold FD15 flexmunstycke
  • 1 Kobold SG15 bärrem med axelkudde
  • 1 Kobold ESS200 strömförande sugslang
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account