Tillbehör för VB100

2 090,00 kr 1 672,00 kr

Smart och behändig

Med VB100 Premium Performance tillbehör har du möjlighet att hantera nästan alla städutmaningar. Genom att ansluta SB100 sugslangen kan man sätta in specialanpassade munstycken som SD15 dammborste, VD15 kilmunstycke, FD15 flexi munstycke eller TR15 teleskoprör.

OBS!

Använd din promokod för att slippa betala frakt! Har du inte fått en promokod? Kontakta oss så hjälper vi dig!

No Related Posts

Produktbeskrivning

SB100 sugslang
Anslut sugslangen för att kunna använda de små munstyckena för dammtorkning etc. Slangen kan även vridas 360 grader för ökad flexibilitet och rörelsefrihet vid rengöring.

TR15 teleskoprör
Med det utdragbara teleskopröret kan du komma under taklisterna och ovanpå gardinbrädorna. De andra små munstyckena kan också fästas på röret för ökad användningsfrihet.

SD15 dammborste
När du sätter på dammborsten kan du torka av damm med borsten, samtidigt som luftflödet drar smutsen rakt in i maskinen. Borsten har även hela 12 olika inställningar, så du kan anpassa den till ömtåliga föremål och lite grövre ytor.

VD15 kilmunstycke
Med kilmunstycket kommer du enkelt in i skrymslen och vrår och du kan till och med dammsuga runt hörn. Den kommer också med två små främre munstycken: ett litet borst för ökad friktion, och ett speciellt munstycke för att ta bort fint damm vid borrning i en vägg,

FD15 flexibelt munstycke
Med det flexibla munstycket kan du dammsuga de ytor där golvmunstycket är tillverkat i det största lagret, som trappor och djupa hyllor. Munstycket är också tvådelat, så det kan användas för att dammsuga textilier, soffkuddar och i bilen.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Relaterade produkter